Hoofdsponsor:

Co-sponsor:

Inepro is een innovatieve, toonaangevende leverancier en producent van betalingsoplossingen en beheersystemen. Met Inepro heeft u slechts één leverancier nodig voor alle facilitaire zaken. Al onze oplossingen zijn integreerbaar binnen uw huidige systemen ongeacht merk, type of grootte. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat.

Het is Inepro’s ambitie om uw organisatie met onze producten veiliger en efficiënter te maken en u tijd, geld, energie en zorgen te besparen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op het verwezenlijken van úw ambities.

 

Middels de ondersteuning van Inepro aan ons team maken zij het mogelijk dat er een uiterst profesioneel programma kan worden gerealiseerd.

 

Materiaal en Facilitaire sponsoren:
 

 De firma Jan van der Hoorn (Ter Aar) zorgt voor het optimaal in orde zijn van onze schaatsen. Zij zorgen voor de juiste ronding in de schaatsen en levert ons de juiste slijpmaterialen.
 De speciale rondings machines zijn uniek en zeer betrouwbaar.Bij Jan van der Hoorn kunt u een keuze kan maken uit een compleet assortiment schaatsen, skeelers en aanverwante artikelen.
 Daarnaast is er ook nog een technische ruimte van 150 m2.  Service is voor de klant van groot belang. Uw tevredenheid is het kwaliteitsmerk. Voor een indruk kijk HIER.

 De Vechtsebanen Utrecht verleent waar nodig medewerking in trainingsmogelijkheden tijdens publieks-uren.
 De Vechtsebanen is vooral bekend als de kunstijsbaan van Utrecht.
 De kunstijsbaan bestaat uit een ijshockeystadion en een overdekte 400 meter kunstijsbaan. Wat veel mensen echter niet weten is dat er op de Vechtsebanen ook een bowlingcentrum, een vergadercentrum en een
 examenhal etc. gevestigd zijn.

 

 Taxi bedrijf Van der Laan is al vele tientallen jaren het bedrijf waarvan de busjes huren voor onze trainingskampen. De flexibiliteit, de service zorgen er altijd weer voor dat we weer kunnen gaan.

 Deze constructieve samenwerking help ons al vele jaren in binnen en buiteland onze trainingskampen te bereiken en net zo belangrijk ook weer thuis te komen

 

 Onze race fietsen worden door de firma Plieger wielersport uit Meerkerk in top condietie gehouden.
 De trainingen welke op de fiets worden gedaan kunnen we dus zonder problemen afwerken.
 Van de fietstochten in het voorseizoen en onze tochten in de Franse Alpen in de zomer kunnen we altijd plezierig en veilig volbrengen evenals de trainingen welke we thuis afwerken.